Så formåede vores JuniorMix hold igen at tage pokalen med hjem til Herlev, helt og aldeles overlegen i år, hvor vi har vundet alle JuniorMix konkurrencerne, således Sjællansmestre, vinder af 1 runde til FM, vinder af anden runde FM og dermed også Forbundsmestre 2017 – og nu senest Danske Juniormix rækkemestre ved de Danske Mesterskaber i Århus d. 27 maj.

Ud over dette så klarede de andre 3 hold vi havde med til DM 2017, sig rigtig flot med Bronze medaljer til Micropigerne og Minimix, og en rigtig flot præstation af Minipigerne i nok den hårdeste Række af alle, nemlig Minipigerækken, hvor vores hold nu er nr. 4 ud af 126 minipigehold til Forbundsmesterskabet.. så vi er enorm stolte i GHG af vores gymnaster og trænere.

Hop ind på vore Flickr. konto HER og se de super fede billeder som vores 2 fotografer  Lars Koch og Carsten Trebbien har taget til DM 2017

dm2017