Efter endnu en helt fantastisk præstation af vores minigymnaster fra GHG, Teamgym Herlev – kan vi nu med stolthed i stemmen sige at vi har hele 4 hold med til Winners Final 2016 – og et Forbundsmesterskab på Minimix ,Winners Final er  jo er den eneste mulighed for at kæmpe om de Danske Mesterskaber i Teamgym, som afholdes i Århus d. 4 Juni 2016, så meget vigtigt at man til forbundsmesterskaberne i 1 division, kan præstere på absolut top niveau.

Vores Minier har alle præsteret som forventet, lidt småfejl, både på 1er holdene og på vores hold i 4 og 11 division, men set fra et helikopterperspektiv, må vi sige at de 80 Teamgym gymnaster på A konkurrence niveau, alle har gået ind i kampen og vist GHG, Teamgym Herlev fra den absolut bedste side .. super gymnaster, super seje trænere og ikke mindst forstående og engagerede forældre – gør os til den klub vi er.. nemlig en af Danamarks absolutte top klubber inden for Teamgym.

Så venter vi bare på at JuniorMix forhåbentlig også kvalificerer sig til Winners Final, de vil i hvertilfælde gøre alt hvad de kan for at komme med.

Tryk Her op kom ind og se alle billederne taget i Roskilde af vores Fotogruppe fra GHG..

Skærmbillede 2016-05-09 kl. 10.12.51