Så er vi klar, vores målsætning for i år, var jo at at i  først omgang at  få vores hold med i 1 division, alle de rækker vi stillede i ( har gymnaster til), det lykkedes og således har vi haft hold med i 1 division til Forbundsmesterskaberne i Micropige,Micromix, Minipige,Minidrenge, Minimix, Juniorpige og Juniormix – det er så 5 af 7 hold vi stiller med til Winners Final 2016 – og vi kan med ro i maven, gå til konkurrencen og se om vi skulle være heldige på dagen at tage en medalje eller 2 – men som sagt vi tager til Århus, for at få en fantastisk dag med god gymnastik også ser vi hvad dagen bringer 🙂 men vi glæder os!

Du kan i Menuer WF16 – se profil billeder og navne på vores deltagere og trænere – som har arbejdet hårdt på at gøre holdene klare til Winners final.

GHG TEAMGYM HERLEV – KLAR TIL WF16 from GHG TEAMGYM HERLEV on Vimeo.