HOLD 2017-2018

OPLYSNINGER OM VORES HOLD TIL SÆSON 2017 – 2018 , kommer snarest.. så kom tilbage i løbet af Juni måned, der vil der være opdateret!

i mellemtiden kan du løse om vores udbud, fra sidste sæson 🙂

TEAMGYM HOLD 2016 – 2017team

En oversigt over hvilket hold som det er muligt at tilmelde sig hos GHG, Teamgym Herlev i den kommende sæson 2016 – 2017

KONKURRENCE A HOLD, ( for dig der har lavet teamgym i flere år)

da vi allerede nu har ”næsten” fyldt op er det desværre kun muligt på mange af vores hold at komme med.. via en aftale .. på Konkurrence A holdene skal der laves aftale med Cheftræner Kenneth Pingel på kenneth.pingel (snabelA) gymnasterne.dk, inden tilmelding! Da vores A hold, er med helt opppe i toppen af Danske Teamgym gymnastik, er det ikke nemt at blive udtaget, vi har store krav, til gymnasterne og deres egen trænings disciplin, men tag kontakt med os J

 

HOLD 1 – MICROPIGE , A KONKURRENCE ,som er piger der max. Må fylde 10 år i 2017 – dette hold er udtaget gymnaster, så en prøve time er et krav inden man tilmelder sig, hvilket vil sige man tilmelder sig dette hold jf. Aftale.

HOLD 2 – MINIPIGE , A KONKURRENCE, som er piger der max. Må fylde 13 år i 2017 – dette hold er udtaget gymnaster, så en prøve time er et krav inden man tilmelder sig, hvilket vil sige man tilmelder sig dette hold jf. Aftale.

HOLD 4 – JUNIOR  PIGER , A KONKURRENCE ,som er piger der max. Må fylde 17 år i 2017 – dette hold er udtaget gymnaster, så en prøve time er et krav inden man tilmelder sig, hvilket vil sige man tilmelder sig dette hold jf. Aftale.

HOLD 5 – JUNIORDRENGE , A KONKURRENCE, som er drenge der max. Må fylde 17 år i 2017 – dette hold er udtaget gymnaster, så en prøve time er et krav inden man tilmelder sig, hvilket vil sige man tilmelder sig dette hold jf. Aftale.

HOLD 6 – MICRO- OG MINIDRENGE ,A KONKURRENCE , som er drenge der max. Må fylde 10 år som microdreng i 2017 og  13 år som minidreng i 2017 – holdene er udtagene gymnaster, så en prøve time er et krav inden man tilmelder sig, hvilket vil sige man tilmelder sig dette hold jf. Aftale.

 

KONKURRENCE B HOLD ( eller vores begynder hold, også kaldet Aspiranter, så det er for dig der er begynder eller let øvet gymnast )
Her er det desværre også kun muligt at komme med jf. Aftale, da vi har utrolig stor søgning, så en aftale med Cheftræner Christine Pingel på christine (Snabel A ) gymnasterne.dk for B ( Aspirantholdene), skal være på plads inden man tilmelder sig! Så disse hold er for nybegyndere i Teamgym gymnastik – og spænder typisk fra 5år til en 13 år

HOLD 3 – MICRO – OG MINIPIGE ASPIRANTER ( BEGYNDER) – Dette er vores begynderhold, som arbejder hen imod deltagelse eller udtagelse til et A hold, vi lærer at gå i konkurrence ved at deltage i et par begynderkonkurrencer – og vi lærer alle de grundlæggende ting for at kunne lave god gymnastik.

HOLD 7 – MICRO – OG MINIDRENGE ASPIRANTER (BEGYNDER) – Dette er vores begynderhold, som arbejder hen imod deltagelse eller udtagelse til et A hold, vi lærer at gå i konkurrence ved at deltage i et par begynderkonkurrencer – og vi lærer alle de grundlæggende ting for at kunne lave god gymnastik.

 

Gør opmærksom på at alle tilmeldinger skal ske igennem vores medlemsportal på www.gymnasterne.dk , som kommer op for tilmeldinger i løbet af Juli måned 2017